Przepisy Kulinarne - Gotujmy.pl
  • Zaloguj się
  • Zarejestruj się

Logowanie

Nie pamiętasz Hasła?


Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się
  • Przepisy
  • Porady
  • Video
  • Konkursy
  • Forum
  • Na czasie
  • Więcej ▾
    • Dodaj przepis
    basia216

    basia216

    Mistrz Kuchni

    Staż w Gotujmy: 4798 dni
    Miasto: Sosnowiec

    153 przepisów
    16 porad
    0 postów na forum
    2 znajomych
    Wyślij wiadomość
    • Strona główna
    • Konkursy
    • Ludzie
    • Porady użytkownika basia216 - Profil użytkownika basia216
    Info Przepisy (153) Porady (16) Forum (0) Znajomi (2) Aktywności (175)
    Boczek w plasterkach

    Boczek w plasterkach

    29 paź 2012 10:45
    5.00/5
    basia216 basia216

    Dodaj do ulubionych


    Wybierz listę:

    Zapisz
    Marchewka gotowana

    Marchewka gotowana

    29 paź 2012 10:41
    4.00/5
    basia216 basia216

    Dodaj do ulubionych


    Wybierz listę:

    Zapisz
    Podstawowe składniki ciasta kruchego

    Podstawowe składniki ciasta kruchego

    15 cze 2012 10:42
    3.00/5
    basia216 basia216

    Dodaj do ulubionych


    Wybierz listę:

    Zapisz
    Charakterystyka ciasta kruchego

    Charakterystyka ciasta kruchego

    15 cze 2012 10:40
    3.00/5
    basia216 basia216

    Dodaj do ulubionych


    Wybierz listę:

    Zapisz
    Ocena jakości mąki

    Ocena jakości mąki

    15 cze 2012 10:39
    4.00/5
    basia216 basia216

    Dodaj do ulubionych


    Wybierz listę:

    Zapisz
    Właściwości skrobii

    Właściwości skrobii

    15 cze 2012 10:36
    5.00/5
    basia216 basia216

    Dodaj do ulubionych


    Wybierz listę:

    Zapisz
    Czas  gotowania drobiu.

    Czas gotowania drobiu.

    27 kwi 2012 18:43
    5.00/5
    basia216 basia216

    Dodaj do ulubionych


    Wybierz listę:

    Zapisz
    Etapy sporządzania ciasta ziemniaczanego

    Etapy sporządzania ciasta ziemniaczanego

    27 kwi 2012 18:40
    5.00/5
    basia216 basia216

    Dodaj do ulubionych


    Wybierz listę:

    Zapisz
    Wartość odżywcza mięsa.

    Wartość odżywcza mięsa.

    25 kwi 2012 17:06
    5.00/5
    basia216 basia216

    Dodaj do ulubionych


    Wybierz listę:

    Zapisz
    Przechowywanie mąki

    Przechowywanie mąki

    25 kwi 2012 17:04
    5.00/5
    basia216 basia216

    Dodaj do ulubionych


    Wybierz listę:

    Zapisz
    Technika zarabiania ciast w naczyniu

    Technika zarabiania ciast w naczyniu

    25 kwi 2012 17:02
    4.00/5
    basia216 basia216

    Dodaj do ulubionych


    Wybierz listę:

    Zapisz
    Podział kasz ze względu na surowiec

    Podział kasz ze względu na surowiec

    25 kwi 2012 16:58
    4.00/5
    basia216 basia216

    Dodaj do ulubionych


    Wybierz listę:

    Zapisz
    Rodzaje nadzień stosowanych do drobiu

    Rodzaje nadzień stosowanych do drobiu

    25 kwi 2012 10:51
    4.00/5
    basia216 basia216

    Dodaj do ulubionych


    Wybierz listę:

    Zapisz
    Zastosowanie mąki do zagęszczania

    Zastosowanie mąki do zagęszczania

    19 kwi 2012 17:04
    5.00/5
    basia216 basia216

    Dodaj do ulubionych


    Wybierz listę:

    Zapisz
    Kiszony barszcz czerwony

    Kiszony barszcz czerwony

    11 kwi 2012 17:57
    3.00/5
    basia216 basia216

    Dodaj do ulubionych


    Wybierz listę:

    Zapisz
    zagęszczanie sosów według naszych babci

    zagęszczanie sosów według naszych babci

    06 kwi 2012 16:28
    3.00/5
    basia216 basia216

    Dodaj do ulubionych


    Wybierz listę:

    Zapisz
    Gotujmy.pl
    • Moje zgody
    • Prywatność
    • Konkursy
    • Regulamin
    • Mapa serwisu
    • Kontakt
    • Reklama
    • DSA/Zgłoś treść
    • Wizaz.pl
    • Polki.pl
    • Mamotoja.pl
    • Viva.pl
    • Party.pl
    • Modago.pl
    • Ilewazy.pl
    • Elle.pl
    • National-Geographic.pl
    • Glamour.pl
    • Kobieta.pl
    • Mojegotowanie.pl
    • Przyslijprzepis.pl
    • Mojpieknyogrod.pl
    • Burda.pl
    • Cocolita.pl

    Dołącz do nas

    Copyright Burda Media Polska Sp. z o.o.

    top

    Wyślij zgłoszenie

    W tym miejscu możesz zgłaszać sytuacje, w których może dochodzić do nadużyć lub błędów technicznych. W poniższej ramce wpisz problem, który zwrócił Twoją uwagę. Po zatwierdzeniu zgłoszenia Twój opis zostanie przekazany do Redakcji serwisu.


    Dziękujemy za wszelkie zgłoszenia.


    Wyślij powiadomienie

    Wyślij powiadomienie