lalunia

lalunia

Platynowy Ekspert
[Przepisów: 1993]

Makaron ala spagetii

  • TRUDNOŚĆ: łatwe
  • CZAS:
         
ocena: 4/5 głosów: 3

Podobne do spaghetti ale w rzeczywistości jest całkiem inne

Makaron ala spagetii Więcej zdjęć (3)

Składniki:

Makaron ala spagetii

 

  • 440 gram mięso z indyka zmielone,
  • 6 szt Pomidory sparzone,
  • 15 deko ser ementaler,
  • pieprz czarny mielony Prymat,
  • sól ziołowa Prymat,
  • 4 ząbki
  • 500 gram makaron rurki

 

Sposób przygotowania:

Makaron ala spagetii
Pomidory 4 sztuki pokroić w kostkę 2 sztuki zmielić połączyć to z 4 żabkami czosnku zmielonym oczywiście dodać sól i pieprz odstawiamy na 15 minut. Smażymy mięso zmielone z indyka dodajemy pomidory dusimy i na koniec posypujemy startym serem i gotowe .Makaron gotujemy aby nie był rozgotowany . makaron kładziemy na talerz i polewamy sosem
Makaron ala spagetii
Smarzymy dusimy farsz jest rewelacyjny a polany na makaron wyglada smakowicie i zachęca do jedzenia
Makaron ala spagetii
Pmietajmy o ugotowaniu makaronu tgo rodzaju zeby nie byl inny bo nie daje takiego efektu