Sposób przygotowania:
Makaron orzo ze szparagami
1. Przygotowujemy wywar warzywny.
2. Cebulę obieramy, kroimy w drobną kostkę i podsmażamy na maśle na duzej i głębokiej patelni. Dodajemy przeciśnięty przez prasę czosnek.
3. Dodajmy suchy makaron orzo mieszamy wszystkie składniki i podsmażamy chwilę.
4. Dodajemy wywar warzywny i gotujemy do miękkości makaronu.
5. Pod koniec gotowania dodajemy umyte i pokrojone szparagi, ser kozi oraz pokrojone koktajlowe pomidorki. Doprawiamy solą i pieprzem.
2. Cebulę obieramy, kroimy w drobną kostkę i podsmażamy na maśle na duzej i głębokiej patelni. Dodajemy przeciśnięty przez prasę czosnek.
3. Dodajmy suchy makaron orzo mieszamy wszystkie składniki i podsmażamy chwilę.
4. Dodajemy wywar warzywny i gotujemy do miękkości makaronu.
5. Pod koniec gotowania dodajemy umyte i pokrojone szparagi, ser kozi oraz pokrojone koktajlowe pomidorki. Doprawiamy solą i pieprzem.
Czekoladka 2
lukrowanepierniczki