Sposób przygotowania:
Makaron po włosku
1. Na początek myjemy jednego, zielonego kalafiora i dzielimy go na tak zwane różyczki i następnie gotujemy go we wcześniej posolonej wodzie
2. Do tego kalafiora następnie należy dodać makaron i całość gotujemy do momentu, aż makaron będzie półtwardy i następnie całość odcedzamy.
3. Wcześniej przygotowany ząbek czosnku podsmażamy i dodajemy pozostałe, drobno pokrojone warzywa. Całość mieszamy z kalafiorem i tuńczykiem, doprawiając do smaku solą, pieprzem i vegetą
Smacznego!!!!!!!
2. Do tego kalafiora następnie należy dodać makaron i całość gotujemy do momentu, aż makaron będzie półtwardy i następnie całość odcedzamy.
3. Wcześniej przygotowany ząbek czosnku podsmażamy i dodajemy pozostałe, drobno pokrojone warzywa. Całość mieszamy z kalafiorem i tuńczykiem, doprawiając do smaku solą, pieprzem i vegetą
Smacznego!!!!!!!