Sposób przygotowania:
Makaron spaghetti z warzywamiKROK 1
Marchew obrać i pokroić w słupki. Brokuła podzielić na różyczki. Makaron spaghetti złamać na 3 część i ugotować według zaleceń. Czosnek i papryczkę chili drobno posiekać.
KROK 2
W mocno rozgrzanym woku rozpuścić masło kokosowe i usmażyć chili z czosnkiem.
KROK 3
Do czosnku z chili dodać marchew i smażyć 2minuty. Po tym czasie dorzucić brokuła i smażyć kolejne 2minuty. Na osobnej patelni uprażyć sezam.
KROK 4
Do warzyw dodać ugotowany makaron i całość smażyć koło minuty.
KROK 5
Sezam dodać do makaronu z warzywami i dokładnie wymieszać. Doprawić sosem sojowym i ewentualnie solą.
KROK 6
Makaron podawać na ciepło. Smacznego :)