Sposób przygotowania:
Marcepanek
Masa serowa: 70 dag sera zmielić przez maszynkę. 4 Żółtka utrzeć z cukrem na pianę i po łyżeczce dodawać ser, a na końcu dodawać do tego stopniowo 15 g margaryny Kasia. Wszystko ucierać, aż do uzyskania puszystej masy. Ubić na sztywno pianę z 4 białek i delikatnie dodawać do masy serowej. Wszystko delikatnie wymieszać. Następnie robimy masę makową. Wypłukać sparzony mak i go zmielić. Do maku dodawać kolejno: 4 żółtka utarte z cukrem, następnie 4 łyżki mąki z 1 i 1/2 proszku do pieczenia oraz z 7dag margaryny Kasi. Na końcu ubić pianę z dwóch jajek. Wszystko wymieszać na puszystą masę. Wysoką prostokątną blachę posmarować i wlewać do niej na przemian 3 łyżki masy serowej i 3 łyżki masy makowej. Piec w piekarniku o temp 190stopni C około 50 minut. Po upieczeniu polać ciasto polewą czekoladową i posypać wiórkami kokosowymi.