Sposób przygotowania:
Marczello
Ciasto:
Margarynę i cukier utrzeć. Następnie dodawać mąkę na przemian z jajami i mlekiem. Na koniec dodać kakao i proszek do pieczenia.
Ciasto upiec i ostudzić. Następnie przekroić na pół.
Masa:
Margarynę utrzeć z cukrem później dodawać po łyżce zsiadłego mleka. Wszystko razem wymieszać.
Na jedną część ciasta nałożyć masę i na wierzch położyć druga część ciasta. Na wierzch polać polewę.
Margarynę i cukier utrzeć. Następnie dodawać mąkę na przemian z jajami i mlekiem. Na koniec dodać kakao i proszek do pieczenia.
Ciasto upiec i ostudzić. Następnie przekroić na pół.
Masa:
Margarynę utrzeć z cukrem później dodawać po łyżce zsiadłego mleka. Wszystko razem wymieszać.
Na jedną część ciasta nałożyć masę i na wierzch położyć druga część ciasta. Na wierzch polać polewę.