Sposób przygotowania:
Mazurek kajmakowy 6
Mąkę przesiać dodać zimną margarynę i posiekać.Dodać jajko,proszek do pieczenia,cukier waniliowy i zagnieść ciasto.Uformować z ciasta jajko, nakłuć widelcem i wstawić na godzinę do lodówki.Upiec w nagrzanym piekarniku na złoty kolor. Krem;margarynę utrzeć do białości,dodawać porcjami masę krówkową i ucierać.Na zimnym cieście rozsmarować część kremu ,posypać orzechami,posmarować kremem.Resztą kremu za pomocą szprycy udekorować mazurek i ozdobić wg własnej wyobraźni.
![Mazurek kajmakowy 6 Mazurek kajmakowy 6](https://static.gotujmy.pl/ZDJECIE_GALERIA_B/mazurek-kajmakowy-6-186084.jpg)
![Mazurek kajmakowy 6 Mazurek kajmakowy 6](https://static.gotujmy.pl/ZDJECIE_GALERIA_B/mazurek-kajmakowy-6-186085.jpg)
![Mazurek kajmakowy 6 Mazurek kajmakowy 6](https://static.gotujmy.pl/ZDJECIE_GALERIA_B/mazurek-kajmakowy-6-186086.jpg)
marietta
zbysiowa
cris
edytaha
alaaa
Cukiereczek13
alaaa
Kasiu ,zapraszam.