Sposób przygotowania:
Medaliony drobiowe z pieczarkami
Piersi z kurczaka płuczemy, suszymy papierowym ręcznikiem. usuwamy zbędne błony i przecinamy wzdłuż na połowę. Delikatnie przez folię spożywczą. Pieczarki oczyszczamy (nie obierałam ich, gdyż były piękne białe bez uszkodzeń itp) Kroimy w półplasterki lub kostkę jak wolicie. Cebulę obieramy z łupiny, kroimy w średniej wielkości kostkę. Na patelni rozgrzewamy masło, dodajemy cebule chwilę podsmażamy - ściągamy z paleni. Na tą samą patelnię wkładamy pokrojone wcześniej pieczarki, od razu solimy. Gdy sok odparuje dodajemy cebulę (tą odstawioną) smażymy jeszcze kilka minut. Na patelni grillowej rozgrzewamy olej układamy przygotowane filety. Smażymy 2 - 3 minuty z jednej strony, przewracamy i po 3 minutach układamy na nich pieczarki. Przykrywamy plastrami sera (można dodać starty ser, ja z wygodnictwa dodałam plastry, gdyż nie rozsypuje się po całej patelni) Przykrywamy pokrywką i zapiekamy do momentu roztopienia się sera.