anulkadh

anulkadh

Złoty Ekspert
[Przepisów: 679]

Mielone cebulowe

  • TRUDNOŚĆ: łatwe
  • CZAS:
         
ocena: 5/5 głosów: 1

Do mięsa mielonego idealnie pasuje cebula polecam dodać jej dużo oczywiście to wersja dla tych którzy lubią cebulę.

Mielone cebulowe

Składniki:

Mielone cebulowe

 

Sposób przygotowania:

Mielone cebulowe
Mięso oczyścić i zmielić, bułkę namoczyć w wodzie i odcisnąć dodać do mięsa. Cebulę bardzo drobno pokroić a czosnek przecisnąć przez praskę dodać jajko i przyprawić do smaku. Mięso zagniatać kilka minut gdy już wszystkie składniki się dobrze połączą to formować kotlety obtaczać je w bułce tartej i smażyć na smalcu z obu stron.

Tagi:

tarta cebula