Sposób przygotowania:
Mielone z jarmużem
Pieczarki obrać, drobno pokroić i usmażyć na maśle. Lekko doprawić do smaku.
Jarmuż posiekać i usmażyć na maśle. Ser żółty zetrzeć na tarce. Wszystkie składniki wymieszać z mięsem mielonym dodać jajka, bułkę tartą i doprawić do smaku.
Z masy mięsnej uformować małe kotleciki i usmażyć na oleju.
Sosy wykonać według przepisu na opakowaniu, wrzucić mięsne kulki i poddusić.
Jarmuż posiekać i usmażyć na maśle. Ser żółty zetrzeć na tarce. Wszystkie składniki wymieszać z mięsem mielonym dodać jajka, bułkę tartą i doprawić do smaku.
Z masy mięsnej uformować małe kotleciki i usmażyć na oleju.
Sosy wykonać według przepisu na opakowaniu, wrzucić mięsne kulki i poddusić.