Sposób przygotowania:
Mielone z ogórkiem i serem
Kroimy drobno cebulkę, którą podsmażamy na oliwie. Dodajemy ją do mięsa mielonego, przyprawiamy do smaku wg własnego uznania, wbijamy jajko, dajemy trochę bułki tartej. Formujemy 7 kotletów. Spłaszczamy je a na każdy kładziemy plasterek sera i
kawałek ogórka. Zwijamy je w kulkę tak aby powstało mielone z niespodzianką w środku. Obtaczamy w bułce tartej. Smażymy na rozgrzanym tłuszczu z obu stron, na złoty kolor. Podawać na ciepło. Smacznego.
kawałek ogórka. Zwijamy je w kulkę tak aby powstało mielone z niespodzianką w środku. Obtaczamy w bułce tartej. Smażymy na rozgrzanym tłuszczu z obu stron, na złoty kolor. Podawać na ciepło. Smacznego.