Sposób przygotowania:
Mięsny tort
Ryż ugotować w bulionie.
Cebulę kroimy,mieszamy z mięsem,
twarogiem,jajkami i ryżem,
przyprawiamy.
Wykładamy do natłuszczonej masłem
tortownicy. Pieczemy ok.70 minut
w 150'C.
Biały ser ubijamy z kremówką,dodać czosnek roztarty z solą,zioła,
cukier i sok.
Tort kroimy na dwa krążki i
przekładamy kremem,posypujemy natką
pietruszki.
Brzegi i wierzch posmarować kremem.
Udekorować pomidorkami i kremem.
Cebulę kroimy,mieszamy z mięsem,
twarogiem,jajkami i ryżem,
przyprawiamy.
Wykładamy do natłuszczonej masłem
tortownicy. Pieczemy ok.70 minut
w 150'C.
Biały ser ubijamy z kremówką,dodać czosnek roztarty z solą,zioła,
cukier i sok.
Tort kroimy na dwa krążki i
przekładamy kremem,posypujemy natką
pietruszki.
Brzegi i wierzch posmarować kremem.
Udekorować pomidorkami i kremem.