Sposób przygotowania:
Mini tarty z malinami i kremem z białej czekolady
Wszystkie składniki na cisto włożyć do misy z miksera i zmiksować. Wyjąć ciasto uformować kulkę włożyć do woreczka i schładzać przez godzinę w lodówce. Odrywać po kawałku ciasta i wylepiać foremki do mini tart i piec około 15 minut w 180 stopniach. Letnie babeczki wyjąć z foremek i studzić na metalowej kratce. Do kremówki dodać połamane czekolady, podgrzewać na średnim ogniu ciągle mieszając do całkowitego rozpuszczenia się czekolady. Ostudzić i zimną włożyć do lodówki najlepiej na całą noc. Zimną kremówkę mikserem ubić na sztywno. Spody do tart wysmarować w środku dżemem i ułożyć maliny. Na górze udekorować bitą śmietaną za pomocą szprycy z końcówką gwiazdki. Odłożyć do schłodzenia.
![Mini tarty z malinami i kremem z białej czekolady Mini tarty z malinami i kremem z białej czekolady](https://static.gotujmy.pl/ZDJECIE_GALERIA_B/mini-tarty-z-malinami-i-kremem-z-bialej-czekolady-290713.jpg)
![Mini tarty z malinami i kremem z białej czekolady Mini tarty z malinami i kremem z białej czekolady](https://static.gotujmy.pl/ZDJECIE_GALERIA_B/mini-tarty-z-malinami-i-kremem-z-bialej-czekolady-290714.jpg)
![Mini tarty z malinami i kremem z białej czekolady Mini tarty z malinami i kremem z białej czekolady](https://static.gotujmy.pl/ZDJECIE_GALERIA_B/mini-tarty-z-malinami-i-kremem-z-bialej-czekolady-290715.jpg)
![Mini tarty z malinami i kremem z białej czekolady Mini tarty z malinami i kremem z białej czekolady](https://static.gotujmy.pl/ZDJECIE_GALERIA_B/mini-tarty-z-malinami-i-kremem-z-bialej-czekolady-290716.jpg)
jaNina
monikaT83
alaaa
marietta