Lady Marmolada

Lady Marmolada

Srebrny Ekspert
[Przepisów: 1098]

Mintaj z morelami

  • TRUDNOŚĆ: łatwe
  • CZAS:
         
ocena: 3/5 głosów: 2

Mintaj z morelami

Mintaj z morelami

Składniki:

Mintaj z morelami

 

  • 60 dag filetów z mintaja
  • 40 dag świeżych moreli, obranych, pokrojonych
  • 1 mała cebula, posiekana
  • 1 gałązka rozmarynu
  • oliwa z oliwek
  • sól, pieprz cytrynowy

 

Sposób przygotowania:

Mintaj z morelami

Cebulę rumienimy na oliwie, dodajemy gałązkę rozmarynu, morele, sól, pieprz, smażymy około 10 minut. Każdy kawałek ryby nacieramy solą, układamy na folii aluminiowej, nakładamy morele i zawijamy. Pieczemy w piekarniku około 20 minut.


Tagi:

mintaj dania