Sposób przygotowania:
Miruna teriyaki.
Filety umyć,osuszyć i polać sosem teriyaki.Posypać z obu stron przyprawą do ryb.Owinąć folią spożywczą i wstawić na 0,5 godziny do lodówki.
Jajko roztrzepać trzepaczką, ew. troszkę posolić.
Ryby panierować w mące, jajku i znów w mące.Smażyć na rozgrzanym oleju z obu stron.
Ja podałam z ryżem posypanym koperkiem i surówką z młodej kapusty,marchwi,cebuli i natki pietruszki.
Pyszna-polecam!
Jajko roztrzepać trzepaczką, ew. troszkę posolić.
Ryby panierować w mące, jajku i znów w mące.Smażyć na rozgrzanym oleju z obu stron.
Ja podałam z ryżem posypanym koperkiem i surówką z młodej kapusty,marchwi,cebuli i natki pietruszki.
Pyszna-polecam!