Sposób przygotowania:
Miruna z żółtym serem
Miruna to jedna z moich ulubionych ryb.
Rybę pokroić na kawałki. Obsypać przyprawami i skropić sokiem z cytryny. Wstawić do lodówki na 30 minut. Jajka rozbełtać w miseczce. Mąkę wsypać na talerz. Obtoczyć rybę w mące, jajku a następnie usmażyć z obu stron na oleju. Ser pokroić na plasterki i ułożyć na wierzch ryby. Pomidory umyć,pokroić i ułożyć na serze. Na wierzch ułożyć koperek.
Rybę pokroić na kawałki. Obsypać przyprawami i skropić sokiem z cytryny. Wstawić do lodówki na 30 minut. Jajka rozbełtać w miseczce. Mąkę wsypać na talerz. Obtoczyć rybę w mące, jajku a następnie usmażyć z obu stron na oleju. Ser pokroić na plasterki i ułożyć na wierzch ryby. Pomidory umyć,pokroić i ułożyć na serze. Na wierzch ułożyć koperek.