oszude

oszude

Mistrz Kuchni
[Przepisów: 183]

Moja zupa jarzynowa z wkładką

  • TRUDNOŚĆ: łatwe
  • CZAS:
         
ocena: 0/5 głosów: 0

Pożywna i kolorowa zupa wsam raz dla nie jadków.

Moja zupa jarzynowa z wkładką

Składniki:

Moja zupa jarzynowa z wkładką

 

Sposób przygotowania:

Moja zupa jarzynowa z wkładką
Serduszka i udko nastawic do gotowania od zimnej wody.Dodac lstko i kulki angielskie.Jak już jest wszystko mięsko miękkie,wyciągnąć na deseczke i serduszka pokroić,udko odzielic od kości i rozdrobnić na mniejsze kawałki.Dodac spowrotem do wywaru i włożyć warzywną mieszankę.Warzywa większe pokroić mniejsze w całości.Gotować jakięs 15 minut i doprawić solą i pieprzem.Pod koniec gotowania dodać gęstą śmietanę zachartowaną i rozcięczona zupą , wlewamy do garnka.Posypać pokrojonym koperkiem i pietruszką.

Tagi:

indyk