edyta18-20

edyta18-20

Mistrz Kuchni
[Przepisów: 98]

Moje schabowe z szynki

  • TRUDNOŚĆ: łatwe
  • CZAS:
         
ocena: 5/5 głosów: 1

u mnie w domu wolimy schabowe z szynki a nie ze schabu bo są lepsze

Moje schabowe z szynki Więcej zdjęć (3)

Składniki:

Moje schabowe z szynki

 

 

 

Sposób przygotowania:

Moje schabowe z szynki
Szynkę kroimy na kotlety. Każdy solimy i pieprzymy. Ubijamy przez torebkę. Panierujemy najpierw z rozkłóconym z solą, pieprzem i Vegetą jajku a potem w bułce tartej. Smażymy na chrupko.
Moje schabowe z szynki
każdy kotlet należy opanierować w jajku a następnie w bułce tartej
Moje schabowe z szynki
smażymy na rozgrzanym oleju z każdej strony na chrupko