Sposób przygotowania:
Morszczuk w pieprzu cytrynowym
Rybę rozmrażamy ,myjemy przecinamy na pół.
Posypujemy pieprzem cytrynowym z dwóch stron.
Solic nie trzeba bo w pieprzu juz jest sól.
Tak przygotowane ryby wkładamy do zamknietego pojemnika i wkładamy na jakis czas do lodówki.Wybijamy jajko dodajemy trochę magi mieszamy panierujemy rybę i obtaczamy w bułce tartej.Smazymy na złoty kolor na oleju.Rybę mozna podać do obiadu z ziemniakami i buraczkami.POLECAM ! ! !
Posypujemy pieprzem cytrynowym z dwóch stron.
Solic nie trzeba bo w pieprzu juz jest sól.
Tak przygotowane ryby wkładamy do zamknietego pojemnika i wkładamy na jakis czas do lodówki.Wybijamy jajko dodajemy trochę magi mieszamy panierujemy rybę i obtaczamy w bułce tartej.Smazymy na złoty kolor na oleju.Rybę mozna podać do obiadu z ziemniakami i buraczkami.POLECAM ! ! !
gusia1000