lipka02

lipka02

Srebrny Ekspert
[Przepisów: 1186]

Mrożony szpinak z cebulą i czosnkiem

  • TRUDNOŚĆ: łatwe
  • CZAS:
         
ocena: 4/5 głosów: 1

Świetne i smaczne danie na obiad

Mrożony szpinak z cebulą i czosnkiem

Składniki:

Mrożony szpinak z cebulą i czosnkiem

 

 

Sposób przygotowania:

Mrożony szpinak z cebulą i czosnkiem
Szpinak rozmroź. Do garnka wlej mleko i wrzuć rozmrożony szpinak oraz łyżkę masła.Cebulkę posiekaj na drobno a czosnek przeciśnij przez praskę i zeszklij z cebulą na złoty kolor na maśle.Gdy się zrumienią połącz je ze szpinakiem.Przypraw do smaku solą i pieprzem. Gotowy szpinak przełóż do miseczek i udekoruj na środku kleksem kwaśnej śmietany.Podawaj na gorąco.

Tagi:

szpinak cebula