Sposób przygotowania:
muffiiny z farszem grzybowym
Na rozgrzanym oleju smażymy cebulkę pokrojoną w kostkę. Następnie dorzucamy drobno pokrojone pieczarki i wymoczone wcześniej suszone grzyby. Dusiemy farsz pod przykryciem co jakiś czas mieszając. Przyprawiamy pieprzem i solą.Piersi kurczaka przecinamy na pół. Rozbijamy by powstało nam 12 kotletów. Każdy kotlet pospypujemy z obu stron przyprawą do drobiu. Następnie wkładamy kotlety do blaszki na muffiny. Każdy kotlet w osobną dziurkę (ja mam blaszkę na 12 muffinów). Nakładamy łyżeczką farsz grzybowy w środek i zawijamy wystające końce kotletów z kurczaka. Wkładamy do rozgrzanego piekarnika na 200 stopni na 20- 25 minut. Następnie wyciagamy i na każdy muffin kładziamy pół plasterka żółtego sera i kawałek zielonej oliwki. Pieczemy jeszcze około 15 minut.Uwaga: blaszki nie smarujemy niczym, bo podczas pieczenia wyleci nam spora ilość oleju z farszu.