Sposób przygotowania:
Muffinki z białą czekoladą
Przygotować dwie miski.
Składniki suche umieścić w jednej misce. Wymieszać.
Natomiast składniki mokre dokładnie wymieszać ze sobą w drugiej misce.
Mokre składniki dodać do miski ze składnikami suchymi. Wymieszać dokładnie do uzyskania jednolitej konsystencji.
Silikonowe foremki do muffinek napełnić ciastem do 3/4 ich wysokości. Piec ok 15-20 minut w temperaturze 200 stopni.
Składniki suche umieścić w jednej misce. Wymieszać.
Natomiast składniki mokre dokładnie wymieszać ze sobą w drugiej misce.
Mokre składniki dodać do miski ze składnikami suchymi. Wymieszać dokładnie do uzyskania jednolitej konsystencji.
Silikonowe foremki do muffinek napełnić ciastem do 3/4 ich wysokości. Piec ok 15-20 minut w temperaturze 200 stopni.