Sposób przygotowania:
Muffinki z groszkami czekoladowymi
W rondelku rozpuszczamy 125 g margaryny, studzimy, dodajemy 250 g jogurtu naturalnego, wbijamy 2 jajka i za pomocą trzepaczki dokładnie ubijamy składniki. Orzechy rozdrabniamy robotem, ale niezbyt dokładnie. Wszystkie suche składniki: mąkę, sodę, proszek do pieczenia, cukier, cukier waniliowy, mieszamy dokładnie mieszadłem miksera. Mokre składniki z rondelka dolewamy do suchych, mieszamy niezbyt dokładnie mieszadłem robota, dosypujemy groszki czekoladowe i 1 łyżkę zmielonych orzechów, mieszamy łyżką i nakładamy do 12 do papilotek do 3/4 wysokości, posypujemy pozostałymi łyżką groszków i resztą orzechów. Pieczemy ok 25-30 minut w nagrzanym piekarniku w temp 180C. Ostudzone muffinki dekorujemy różowym lukrem przygotowanym z cukru pudru, soku z cytryny, soku malinowego i wrzącej wody (ilość składników dodaję zawsze na oko),