Sposób przygotowania:
Muffiny królewskie
Miękkie masło utrzeć, dodać cukier i nadal ubijać, kolejno wbijać po jednym jaju, po czym wsypać mąkę połączoną z proszkiem do pieczenia, cały czas miksując, a na koniec do ciasta wsypać kakao, orzechy i wymieszać łyżką.
Do przygotowanych papierowych foremek wkładać po łyżce masy, następnie na masie rozłożyć łyżeczkę kremu czekoladowego (nutellii), a na koniec krem poprzykrywać resztą utartego ciasta .
Wierzch ciasta można posypać odrobiną posiekanych orzechów.
Piec około 25 minut w temperaturze 180°C.
Do przygotowanych papierowych foremek wkładać po łyżce masy, następnie na masie rozłożyć łyżeczkę kremu czekoladowego (nutellii), a na koniec krem poprzykrywać resztą utartego ciasta .
Wierzch ciasta można posypać odrobiną posiekanych orzechów.
Piec około 25 minut w temperaturze 180°C.