Sposób przygotowania:
Myśliwski kociołek
W naczyniu ugotować makaron al dente, odcedzić i odłożyć na potem. Mięso pokroić w kostkę i podsmażyć przez chwilę na patelni. Włożyć do dużego garnka.
Pokrojone drobno pieczarki podsmażyć przez chwilę na patelni, dodać pomidory z puszki, zamieszać i włożyć do garnka z mięsem. Garnek przełożyć na palnik. Gotować chwilę, zalać bulionem warzywnym.
Jogurt wymieszać z mąkę, dodać do garnka i zatrzepać. Gotować do miękkości mięsa. Przyprawić, pod koniec gotowania dodać makaron.
Podawać ciepłe, posypane pokrojoną natką pietruszki.
Pokrojone drobno pieczarki podsmażyć przez chwilę na patelni, dodać pomidory z puszki, zamieszać i włożyć do garnka z mięsem. Garnek przełożyć na palnik. Gotować chwilę, zalać bulionem warzywnym.
Jogurt wymieszać z mąkę, dodać do garnka i zatrzepać. Gotować do miękkości mięsa. Przyprawić, pod koniec gotowania dodać makaron.
Podawać ciepłe, posypane pokrojoną natką pietruszki.