Sposób przygotowania:
Na patelnie
Marchewkę obrać, umyć, a następnie pokroić w niegrube plasterki. Groszek należy wyłuskać, albo odmrozić jeżeli używamy mrożonego. Kukurydzę dokładnie odcedzić. Fasolkę szparagową umyć, odciąć końcówkę z jednej i drugiej strony oraz obrać z włókien i pokroić na mniejsze części. Można użyć fasolki szparagowej świeżej, mrożonej lub z puszki. Mięso z indyka dokładnie umyć i pokroić w cienkie paseczki. Margarynę roztopić na rozgrzanej patelni i wrzucić na nią pokrojone w paseczki mięso i podsmażać. Kiedy mięso będzie już miękkie dodać do tego fasolkę szparagową, groszek, kukurydzę, marchewkę chwilę podsmażyć, a następnie zalać śmietaną. Wszystko dokładnie wymieszać. Doprawić do smaku według własnego uznania pieprze, solą oraz cukrem. Wszystko dusić jeszcze chwilę pod przykryciem.