Sposób przygotowania:
Najprostsze grzanki z łososiem
Czosnek, oczywiście obrany-:) rozgnieść szerokim nożem i posiekać na bardzo drobniutkie kawałeczki. Koperek posiekać równie drobno. Zmieszać z miękkim masłem i solą, schłodzić pół godzinki.
Zrumienić w opiekaczu lub w piekarniku chleb tostowy. Gorące smarować wyżej wymienionym masełkiem, nakładać paseczki łososia i skropić sokiem z limonki.
Podawać od razu.
Polecam robić we dwoje i otworzyć dobre białe wino zaraz na początku przygotowania...-)
Zrumienić w opiekaczu lub w piekarniku chleb tostowy. Gorące smarować wyżej wymienionym masełkiem, nakładać paseczki łososia i skropić sokiem z limonki.
Podawać od razu.
Polecam robić we dwoje i otworzyć dobre białe wino zaraz na początku przygotowania...-)