Sposób przygotowania:
Nalesniki na ostro
Najpierw robimy ciasto naleśnikowe, czyli do miski od miksera wrzucamy jajko, 2 szklanki mąki, szklankę mleka i łyżkę oleju... miksujemy i wramach potrzeby dodajemy mąki i wody tak aby ciasto było lejące (niestety nie potrafie podać dokładnych proporcji ponieważ robie na oko ale mam nadzieje ze każdemu sie uda zrobić bo na oko tez da sie zrobic. Pierwszy raz tez robiłam na oko i mi sie udało wiec wam tez sie uda). Wkładamy ciasto do lodówki na 20 min. W tym czasie przekrajamy parówki na pół, ścieramy ser, ogórki kroimy na cienkie słupki. Po 20 minutach smażymy naleśniki . jak usmazymy nalesniki na każdy naleśnik nakładamy kolejno warstwy : ketchup, parówka, ogórek i ser. Zwijamy naleśnika i smażymy na masełku. Podajemy na gorąco... SMACZNEGO :)