Sposób przygotowania:
Naleśniki z pieczarkami i serem
Z podanych składników robimy ciasto na naleśniki. Na rozgrzanej patelni smażymy cienkie naleśniki (nie zrumieniamy ich). Gdy naleśniki smażą się, my robimy farsz. Pieczarki obieramy i ścieramy na tarce w cienkie plastry. Wrzucamy na patelnię, przyprawiamy solą, pieprzem i Kucharkiem. Smażymy je do momentu, aż woda z pieczarek odparuje. Co jakiś czas mieszamy. Do miseczki ścieramy ser na grubych oczkach. Na każdym naleśniku układamy po łyżce usmażonych pieczarek i po łyżce startego sera. Składamy tak jak tradycyjne naleśniki. Tak przygotowane naleśniki ponownie układamy na patelni. Wierzch posypujemy startym żółtym serem i chwilę smażymy pod przykryciem, aż ser na wierzchu ładnie się rozpuści. Każdego naleśnika przekrawamy na pół i układamy na talerzach. Możemy podawać z sosem czosnkowym, idealnie komponuje się ze smakiem farszu.