Sposób przygotowania:
Naleśniki zapiekane z marchewką i wołowiną
Marchewki obieram i trę na grubych oczkach. Pieczarki myję i kroję w kostkę.
Cebulę obieram i kroję drobno. Następnie ser żółty kroję w słupki. Na rozgrzaną patelnię dodaję warzywa oraz mięso smażę, dodaję przyprawy oraz przecier, koncentrat i pastę curry.na koniec dodaję pokrojone w kostkę ogórki konserwowe.
Całość mieszam i smażę aż wszysyko zrobi się gęste. Farsz przekladam za pomocą łyżki na nalesniki ok 2 łyżki. Następnie kładę ser. Zawijam w ruloniki.
Na blachę wyłożoną papierem do pieczenia kładę naleśniki. Piekę ok 20 min w 160 stopniach. Aż ser się roztopi. Smacznego
Cebulę obieram i kroję drobno. Następnie ser żółty kroję w słupki. Na rozgrzaną patelnię dodaję warzywa oraz mięso smażę, dodaję przyprawy oraz przecier, koncentrat i pastę curry.na koniec dodaję pokrojone w kostkę ogórki konserwowe.
Całość mieszam i smażę aż wszysyko zrobi się gęste. Farsz przekladam za pomocą łyżki na nalesniki ok 2 łyżki. Następnie kładę ser. Zawijam w ruloniki.
Na blachę wyłożoną papierem do pieczenia kładę naleśniki. Piekę ok 20 min w 160 stopniach. Aż ser się roztopi. Smacznego
gosiapiotrek23
patunia87