Sposób przygotowania:
Omlet warzywno-grzybowy
Grzyby oczyścić i pokroić. Cebulę obrać, opłukać i posiekać. Paprykę umyć, osuszyć i pokroić w paski. Opłukać i osączyć brokuły. W garnku rozgrzać 1łyżkę margaryny, wrzucić cebulę, grzyby, paprykę i brokuły. Smażyć około 5minut ciągle mieszając. Dodać troszkę wody i dusić pod przykryciem na małym ogniu, aż warzywa będą miękkie. Odparować, doprawić solą i pieprzem. Do miski wbić jajka i roztrzepać widelcem. Na patelni rozgrzać 1 łyżkę margaryny, wlać jajka, wyrównać jajka poruszając patelnią. Zlewać surowe jajka pod spód aż całość się zetnie. Omlet zsunąć na talerz. Nałożyć na niego farsz, złożyć na pół i podawać.