Babcia Halinka

Babcia Halinka

Platynowy Ekspert
[Przepisów: 2266]

Panga na parze z warzywami

  • CZAS:
         
ocena: 3/5 głosów: 2

Do naczynia do gotowania na parze włożyć kolejno por przekrojony na połówki, na

Panga na parze z warzywami

Składniki:

Panga na parze z warzywami

 

  • filety z pangi
  • warzywa (marchew, pietruszka, seler, por)
  • sól
  • pieprz ziołowy

Sposób przygotowania:

Panga na parze z warzywami
Do naczynia do gotowania na parze włożyć kolejno por przekrojony na połówki, na to płat ryby pangi, na nią marchew, korzeń pietruszki, korzeń selera pokrojone w dużą kostkę. Lekko osolić, posypać lekko pieprzem ziołowym, szczelnie przykryć naczynie do gotowania na parze i gotować do miękkości warzyw, najlepiej al dente.