Sposób przygotowania:
Panga z cukinia
Filety odmrozic, posolic i oblozyc plastrami cebuli. Zawinac w folie aluminiowa i odstawic do lodowki na ok. 3 godziny. Po tym czasie cebule usunac a filety obtoczyc najpierw w jajku a nastepnie w bulce tartej. Usmazyc na rozgrzanym tluszczu z obydwu stron. Cukinie umyc, obciac koncowki i zetrzec na tarce (tak jak ogorki na mizerie),wylozyc na rozgrzany tluszcz, lekko posolic i smazyc 2-3 min., pod koniec lekko posypac czosnkiem w proszku. Usmazona cukinie wylozyc na upieczona rybe i podac z ziemniakami z koperkiem.
iwi69
eli_555
Jojo
elzbieta8960
Ja mam dokladnie tak samo z cukinia...chyba nadszedl czas aby przeprosic sie z cukinia tak pysznie wyglada na tej rybce...5...:)