kwiatkibratki

kwiatkibratki

Arcymistrz Kuchni
[Przepisów: 922]

Pasta rybno-serowa

  • TRUDNOŚĆ: średnie
  • CZAS:
         
ocena: 0/5 głosów: 0

Pasta rybno-serowa, pasta rybno-serowa, pasta rybno-serowa

Pasta rybno-serowa

Składniki:

Pasta rybno-serowa

 

  • 1 makrela
  • 1 łyżeczka keczupu
  • 1 mała cebula
  • 2 łyżki oliwy z oliwek
  • pieprz
  • mielona słodka papryka
  • 1 ogórek kiszony
  • 2 jajka ugotowane na twardo
  • 3 plastry sera żółtego

 

Sposób przygotowania:

Pasta rybno-serowa
Oczyścić makrelę ze skóry i ości. Ser, ogórki i jajka pokroić w drobną kostkę. Obrać cebulę i posiekać. Rozetrzeć oliwę z keczupem. Wszystkie składniki dokładnie utrzeć na pastę. Przyprawić. Schłodzić.