beetle

beetle

Mistrz Kuchni
[Przepisów: 158]

Książka Kucharska: Smaczne dania mięsne. Kuchnia domowa.

Pasta z  kiełbasy i  fasoli

  • TRUDNOŚĆ: łatwe
  • CZAS:
         
ocena: 0/5 głosów: 0

Jan Petelski, Kuchnia domowa, smaczne dania mięsne

Pasta z  kiełbasy i  fasoli

Składniki:

Pasta z  kiełbasy i  fasoli

 

  • 20 dag kiełbasy,
  • 20 dag gotowanej fasoli,
  • 1  cebula,
  • oliwa,
  • natka pietruszki,
  • sól, pieprz

Sposób przygotowania:

Pasta z  kiełbasy i  fasoli
Kiełbasę i  fasolę zmielić w  maszynce, ewentualnie posiekać bardzo drobno. Cebulę pokrajać w  drobną kostkę i  poddusić na oliwie, a  następnie połączyć z  fasolą i  kiełbasą.
Całość dokładnie utrzeć, wymieszać z  posiekaną zieleniną i  doprawić do smaku solą i  pieprzem.