beatkaa153

beatkaa153

Srebrny Ekspert
[Przepisów: 544]

Pasta z tuńczyka

  • TRUDNOŚĆ: łatwe
  • CZAS:
         
ocena: 4/5 głosów: 4

Smaczna pasta do pieczywa.

Pasta z tuńczyka

Składniki:

Pasta z tuńczyka

 

  • tuńczyk w sosie własnym 1 puszka
  • jajka gotowane na twardo 2-3 sztuki
  • cebula 1/2 sztuki
  • ser żółty
  • sól
  • pieprz
  • majonez

Sposób przygotowania:

Pasta z tuńczyka
Tuńczyka osączamy z zalewy. Jajka i cebulę obieramy ,kroimy w drobniutką kostkę. Żółty ser ścieramy na tarce na średnich oczkach. Wszystkie przygotowane składniki łączymy. Doprawiamy solą i pieprzem do smaku. Dodajemy umiarkowanie majonez. Ponownie mieszamy. Podajemy do smarowania pieczywa.