Reniz

Reniz

Platynowy Ekspert
[Przepisów: 3217]

Pasta z wędzoną makrelą

  • TRUDNOŚĆ: łatwe
  • CZAS:
         
ocena: 5/5 głosów: 6

Pasta z wędzonej makreli z jajkami i serem jest bardzo smaczna. Łatwa i szybka do przygotowania. Polecam.

Pasta z wędzoną makrelą

Składniki:

Pasta z wędzoną makrelą

 

 

Sposób przygotowania:

Pasta z wędzoną makrelą
Z makreli usunąć skórę, mięso oczyścić z ości. Włożyć do miski, rozdrobnić widelcem. Jajka obrać, zetrzeć na tarce. Ser zmiksować lub przemielić w maszynce. Wszystkie składniki razem połączyć, dodać śmietanę, posiekany szczypiorek, paprykę, przyprawić do smaku pieprzem i solą, wymieszać. Podawać z pieczywem.