Krakowianka

Krakowianka

Platynowy Ekspert
[Przepisów: 2834]

Pasta ziołowa

  • TRUDNOŚĆ: łatwe
  • CZAS:
         
ocena: 4/5 głosów: 3

Pastę podawać z krakersami lub ciasteczkami z ciasta francuskiego

Pasta ziołowa

Składniki:

Pasta ziołowa

 

  • 25 dag ser pleśniowy rokpol,
  • 3 łyżki jogurt naturalny,
  • 1 łyżka mięta siekana,
  • 1 łyżka koperek siekany,
  • 1 łyżka estragon posiekany,
  • 1 łyżka natka pietruszki,
  • 1 ząbek czosnek,
  • do smaku pieprz

 

Sposób przygotowania:

Pasta ziołowa
Ser włożyć do miski, dodać posiekane zioła, koperek, pietruszkę i jogurt. Wszystko razem dokładnie zmiksować. Przyprawić do smaku solą.