blagro1

blagro1

Arcymistrz Kuchni
[Przepisów: 505]

Pieczarki po grecku

  • 2
  • TRUDNOŚĆ: łatwe
  • CZAS:
         
ocena: 2/5 głosów: 2

Świetny przepis naprawdę polecam!

Pieczarki po grecku

Składniki:

Pieczarki po grecku

 

Sposób przygotowania:

Pieczarki po grecku
Grzyby umyć, osuszyć. Oliwę rozgrzać na dużej patelni, usmażyć na niej grzyby (około 10-15 minut). Cebule i czosnek obrać. Cebulę grubo pokroić, czosnek posiekać. Oliwki, czosnek i cebulę dodać do grzybów po 8 minutach smażenia. Doprawić do smaku solą i pieprzem. Natkę umyć, osuszyć, posiekać. Ser pokruszyć. Gotowe danie posypać pieczarkami i serem, podawać z bagietką.