gabyelle21l@tlen.pl

gabyelle21l@tlen.pl

Arcymistrz Kuchni
[Przepisów: 266]

Pieczarki z mięsem z kurczaka

  • TRUDNOŚĆ: średnie
  • CZAS:
         
ocena: 4/5 głosów: 2

Pieczarki z filetem z kurczaka opanierowane

Pieczarki z mięsem z kurczaka

Składniki:

Pieczarki z mięsem z kurczaka

 

 

Sposób przygotowania:

Pieczarki z mięsem z kurczaka
Pieczarki myjemy i odrywamy ogonki uważając aby nie uszkodzić kapeluszy. Każdy kapelusz solimy. Mięso z kurczaka mielimy razem z ogonkami i przyprawiamy solą i pieprzem. Następnie zmielonym mięsem nadziewamy bogato każdą pieczarkę i maczamy w jajku i bułce tartej, smażymy na głębokim oleju z obu stron.
Smacznego