Sposób przygotowania:
Pieczarkowa mega koperkowa
Makaron gotujemy według przepisu na opakowaniu.
Na wrzątek wrzucamy opłukane udźce, dodajemy sól i Kucharka. Garnek przykrywamy i gotujemy na małym ogniu do miękkości mięsa.
Pieczarki obieramy i kroimy w plasterki, wrzucamy do garnka. Marchew obieramy, myjemy i ścieramy na tarce na dużych oczkach. Dodajemy do zupy. Mieszamy i gotujemy przez 10 minut.
W kubku mieszamy śmietanę z wodą i wlewamy do zupy energicznie mieszając. Następnie wrzucamy obrane i pokrojone na mniejsze kawałki ząbki czosnku. Gotujemy przez 5 minut.
Pod koniec dodajemy koperek i przyprawiamy zupę pieprzem. Ponownie mieszamy i zupa pieczarkowa jest już gotowa do podania.
Podajemy ją z ugotowanym makaronem.
Na wrzątek wrzucamy opłukane udźce, dodajemy sól i Kucharka. Garnek przykrywamy i gotujemy na małym ogniu do miękkości mięsa.
Pieczarki obieramy i kroimy w plasterki, wrzucamy do garnka. Marchew obieramy, myjemy i ścieramy na tarce na dużych oczkach. Dodajemy do zupy. Mieszamy i gotujemy przez 10 minut.
W kubku mieszamy śmietanę z wodą i wlewamy do zupy energicznie mieszając. Następnie wrzucamy obrane i pokrojone na mniejsze kawałki ząbki czosnku. Gotujemy przez 5 minut.
Pod koniec dodajemy koperek i przyprawiamy zupę pieprzem. Ponownie mieszamy i zupa pieczarkowa jest już gotowa do podania.
Podajemy ją z ugotowanym makaronem.