ewasng

ewasng

Arcymistrz Kuchni
[Przepisów: 267]

Pieczarkowe jajka

  • TRUDNOŚĆ: łatwe
  • CZAS:
         
ocena: 5/5 głosów: 3

Mała odmiana dla zwykłych jajek na twardo

Pieczarkowe jajka Więcej zdjęć (3)

Składniki:

Pieczarkowe jajka

 

Sposób przygotowania:

Pieczarkowe jajka
Jajka ugotować na twardo. Ostudzić, obrać. Jajka przekroić na pół, wyjąć żółtka. Pieczrki obrać i zetrzeć na tarce o małuch oczkach. Pieczarki przesmażyć na oleju, lekko doprawić solą i pieprzem. Wystudzić. Żółtka rozetrzeć widelcem i dodać do ostudzonych pieczarek. Doprawićcałość solą i pieprzem i wymieszać z majonezem. Takim farszem napełnić puste białka. Udekorować czerwoną papryką.
Pieczarkowe jajka
Pieczarki obrać i zetrzeć na tarce o małych oczkach
Pieczarkowe jajka
Żółtka rozetrzeć widelcem i dodać do ostudzonych pieczarek

Tagi:

jajko jajka