pocztylion2221

pocztylion2221

Mistrz Kuchni
[Przepisów: 117]

Pieczarkowe mielone Pocztylionka

  • TRUDNOŚĆ: łatwe
  • CZAS:
         
ocena: 4/5 głosów: 4

Fajne mielone jako danko lub dodatek do dania ale smaczne także z chlebkiem...

Pieczarkowe mielone Pocztylionka

Składniki:

Pieczarkowe mielone Pocztylionka

 

Sposób przygotowania:

Pieczarkowe mielone Pocztylionka
Mielone przełożyć do miseczki, bułkę namoczyć w mleku odcisnąć dodać do mięsa. Cebulę obrać zetrzeć na tarce o grubych oczkach dodać do mięsa. Pieczarki oczyścić drobniutko posiekać poddusić chwilkę na maśle ostudzić zimne dodać do mięsa, dodać posiekany koperek, wbić jajo doprawić i wyrobić masę.Formować kotleciki wg uznania obtoczyć w bułce tartej i smażyć na złoto z obu stron podawać z ziemniakami i mizerią Smacznego!!

Tagi:

tarta