mikidziuba

mikidziuba

Mistrz Kuchni
[Przepisów: 119]

Pieczeń cesarska.

  • TRUDNOŚĆ: średnie
  • CZAS:
         
ocena: 0/5 głosów: 0

pieczeń z mięsa mielonego

Pieczeń cesarska. Więcej zdjęć (4)

Składniki:

Pieczeń cesarska.

 

Sposób przygotowania:

Pieczeń cesarska.
Cebulę kroimy w kostkę i przysmażamy na patelni.Bułkę zalewamy mlekiem, odsączamy i kruszymy. Do miski wrzucamy wszystkie składniki i wyrabiamy na jednolitą masę. Formę keksową natłuszczamy i posypujemy bułką tartą. Wkładamy mięso do foremki i wyrównujemy. Przykrywamy folią aluminiową. Wkładamy do pieca nagrzanego do 180 stopni na ok godz. Następnie zdejmujemy folię i następnie wkładamy ponownie do pieca na ok 20 min.
Pieczeń cesarska.
Pieczeń cesarska.
Pieczeń cesarska.
Pieczeń cesarska.
Pieczeń cesarska.
Pieczeń cesarska.