Sposób przygotowania:
pieczeń wieprzowa nadziewana
marchew por kroimy cienko i odkładamy do przygotowania sosu.
w mięsie nacinamy głęboka kieszeń i wypełniamy pokrojonymi warzywami wgłębienie zaszywamy.
mięso nacieramy solą i pieprzem.
wieprzowinę układamy na blaszce polewamy 3 łyżkami margaryny, i pieczemy w 200 stopniach i co klika minut polewamy mięso piwem.
ziemniaki umyć i obrać.. pokroić w ćwiartki, czosnek pokroić drobno tak samo cebule . warzywa dodajemy do mięsa przyprawiamy wszystko solą pieprzem i ziołami.
po upieczeniu udekorować pietruszką.
w mięsie nacinamy głęboka kieszeń i wypełniamy pokrojonymi warzywami wgłębienie zaszywamy.
mięso nacieramy solą i pieprzem.
wieprzowinę układamy na blaszce polewamy 3 łyżkami margaryny, i pieczemy w 200 stopniach i co klika minut polewamy mięso piwem.
ziemniaki umyć i obrać.. pokroić w ćwiartki, czosnek pokroić drobno tak samo cebule . warzywa dodajemy do mięsa przyprawiamy wszystko solą pieprzem i ziołami.
po upieczeniu udekorować pietruszką.