Sposób przygotowania:
Pieczeń z czosnkiem niedźwiedzim
Mięso mielone przekładamy do miski.
Dodajemy rozkłócone jajka, przyprawy i kaszę manną.
Mieszamy dokładnie masę.
Blaszkę smarujemy tłuszczem, posypujemy otrębami pszennymi.
Wykładamy mięso na blaszkę.
Mięso smakujemy lekko olejem.
Pieczemy 40-45 minut w 180 stopniach.
Pieczeń podajemy na ciepło lub na zimno.
Smacznego ;)
Dodajemy rozkłócone jajka, przyprawy i kaszę manną.
Mieszamy dokładnie masę.
Blaszkę smarujemy tłuszczem, posypujemy otrębami pszennymi.
Wykładamy mięso na blaszkę.
Mięso smakujemy lekko olejem.
Pieczemy 40-45 minut w 180 stopniach.
Pieczeń podajemy na ciepło lub na zimno.
Smacznego ;)