Dark Chocolate

Dark Chocolate

Starszy Kucharz
[Przepisów: 49]

Pieczeń z koperkiem

  • TRUDNOŚĆ: łatwe
  • CZAS:
         
ocena: 0/5 głosów: 0

Nic tak nie smakuje jak pieczeń własnej roboty. No i wiesz, że nie ma w niej żadnej chemii.Pycha!

Pieczeń z koperkiem

Składniki:

Pieczeń z koperkiem

 

  • 3 kg wołowiny
  • 2 łyżki oleju z orzeszków ziemnych
  • 1 duża cebula
  • 3 lub 4 suszone grzyby (opcjonalne)
  • 6 pieprzu
  • 1 liść laurowy
  • 1 / 4 szklanki bulionu z wołowiny
  • 3 ogórki, pokrojone
  • Pęczek koperku
  • 1 szklanka kwaśnej śmietany

 

Sposób przygotowania:

Pieczeń z koperkiem

Jeśli chcesz przyrządzić pieczeń z koperkiem musisz mięso umieścić w dużym garnku, dodać wszystkie składniki z wyjątkiem śmietany. Gotować na wolnym ogniu przez około 2 godziny lub do momentu, gdy mięso będzie bardzo delikatne. Dodaj śmietanę i gotuj jeszcze przez pół godziny. Pokrój i podawaj razem z sosem, posyp świeżym koperkiem.