Sposób przygotowania:
Pieczeń z siekanym kurczakiem, pieczarkami i serem
Filet z piersi kurczaka kroimy na małe kawałeczki. Doprawiamy przyprawą do mięsa. Do kurczaka dodajemy pokrojoną w kosteczkę cebulę, pieczarki, przeciśnięty przez praskę czosnek oraz żółty ser i natkę pietruszki.
Na końcu wbijamy jajka i doprawiamy sola i pieprzem. Całość dokładnie wyrabiamy.
Masę przekładamy do foremki o wymiarach 26x12 cm.
Pieczemy w 190*C przez 60 minut.
Foremkę możemy wyłożyć papierem do pieczenia aby później łatwiej było wyjąc mięso.
Na końcu wbijamy jajka i doprawiamy sola i pieprzem. Całość dokładnie wyrabiamy.
Masę przekładamy do foremki o wymiarach 26x12 cm.
Pieczemy w 190*C przez 60 minut.
Foremkę możemy wyłożyć papierem do pieczenia aby później łatwiej było wyjąc mięso.