Sposób przygotowania:
Pieczeń z warzywami i pestkami dyni
Do mielonego mięsa dodajemy bułkę tartą, jajka i przyprawy. Mieszamy.
Marchewkę myjemy i gotujemy. Ostudzoną obieramy i kroimy w kostkę.
Dodajemy marchewkę groszek, fasolę i pestki dyni. Mieszamy dokładnie.
Przekładamy do foremek ( 2 foremki 10 x 25). Smarujemy olejem i posypujemy pestkami dyni. Pieczemy 1 godzinę w 170 stopniach.
Smacznego.
Marchewkę myjemy i gotujemy. Ostudzoną obieramy i kroimy w kostkę.
Dodajemy marchewkę groszek, fasolę i pestki dyni. Mieszamy dokładnie.
Przekładamy do foremek ( 2 foremki 10 x 25). Smarujemy olejem i posypujemy pestkami dyni. Pieczemy 1 godzinę w 170 stopniach.
Smacznego.